Esittelemme näillä sivuilla perinteikkäitä italialaisia retrokodinkoneita

Alternative Design Oy:n esittely

Alternative Design on italialaisiin liesiin, mikroaaltouuneihin, jääkaappeihin, pakastimiin ja pesukoneisiin keskittyvä verkkokauppa. Italiassa arvostetaan perinteisesti keittiötä, joka hyödyntää maan ja luonnon antimia taidokkaasti luodessaan makuelämyksiä. Ei liene ihme, että maan teollisuus, huippumuotoilu, materiaalien taitava käyttö yhdistettynä keittiömestareiden käytännön osaamiseen on johtanut kansainvälisesti arvostettuun asemaan keitto- ja kotitaloustuotteiden valmistajana.

Olemme ottaneet alan italialaisten valmistajien tuotteista edustavan valikoiman verkkokauppaamme, koska uskomme niiden huipputeknisten ratkaisujen, toimivan tekniikan sekä esteettisesti silmiä hivelevän muotoilun miellyttävän meitä suomalaisia. Verkkosivumme ovat tarjotin, josta ostajana pääset valikoimaan mittatilauksena juuri sinun tiloihisi ja kulinaarisiin taipumuksiisi sopivat ratkaisut. Laitteistomme kattaa ruoan valmistuksen monin eri tavoin ja välinein, ravintoaineiden ja juomien viileän ja kylmän säilytyksen ja kuumennuksen sekä laitteiden, astioiden ja tekstiilien puhdistuksen. Tervetuloa perehtymään kaiken kattavaan valikoimaan alan huipputuotteita sivuiltamme! Palvelemme asiakkaitamme innolla ja ammattitaidolla.

Nuorin valmistajistamme on Italian Design, joka on erikoistunut innovatiivisten induktio- ja keraamisten liesien kehittämiseen ja on tuonut markkinoille uraa uurtavia tuoteratkaisuja. Heidän LaCottura keittotasosarja edustaa huippulaatua, luotettavuutta ja toimintavarmuutta.

Lisää Italian Designistä

Induktiotaso-liesituuletinhdistelmä HW6T48CN
Induktiotaso-liesituuletinyhdistelmä

Klassinen italialainen kylmälaitteiden valmistaja, Fhiaba, on yhdistänyt korkeatasoista tekniikkaa ja 50-luvun muotoilua menestyksekkäästi jo 70-luvulta alkaen.  Vuosikymmenten tulokseksi on kehittynyt Country-mallisto, josta löytyy räätälöitäviä jääkaappikokonaisuuksia jokaiseen tarpeen.

Fhiaba viinikaappi ja yhdistelmä jääkaappi
Fhiaba viinikaappi ja yhdistelmä jääkaappi jjossa on vapaasti valittava jää-, viileä- tai pakastinosasto. Suuri värivalikoima.

Lisää Fhiaban jääkaapeista

Tunnettu Ilve, joka on perustettu 1969, valmistaa korkealaatuisia kaasuliesiä. Nostalgie  malliston maalaisromanttinen ilme vie sadan vuoden takaiseen aikaan.

Ilve Range Professional Plus Nostalgie PN90
Ilve Range Professional Plus Nostalgie PN90

Lisää Ilven kodinkoneista

Barazza classic liesi kuudella polttimella ja paistolevyllä. Uunin vieressä säilytystilaa astioille ja mausteille. Italialainen Barazza, perustettu vuonna 1968 Inoxin laaksossa, valmistaa laajan valikoiman kodinkoneita, mukaanlukien heidän Country Style -mallistonsa, joka henkii sadan vuoden takaista aikaa.

Barazza classic liesi kuudella polttimella ja pastolevyllä. uunin vierassä säilytystilaa astioille ja mausteille.
Barazza classic liesi kuudella polttimella ja pastolevyllä. uunin vierassä säilytystilaa astioille ja mausteille.

Lisää Barazzan kodinkoneista

Pari vuosikymmentä sitten italialainen kodinkonevalmistaja Smeg toi markkinoille kuuluisan retrojääkaappimallistonsa. Jääkaapin muotoilu on 50-luvulta, mutta varustettu nykytekniikalla.

FAB32
Smeg retrotyylinen FAB32 jääkaappi-pakastinyhdistelmä on reilun kokoinen ratkaisu kodin kylmäsäilytykseen. Väreinä myös mm. pinkki, pastellinvihreä ja valkoinen.

Lisää Smegin kodinkoneista